Roots and Roads

09/18/2018

Til helgen drar jeg til Bolzano nord i Italia for å delta som internasjonal utøver på festivalen Storytelling Time: Roots and Roads.

I tospråklige syd-Tyrol skal jeg dele forestillingen Sjøravnens Sang på engelsk simultanoversatt til italiensk.

Forestillingen var den første jeg lagde på engelsk fra starten av og hadde premiere under fortellerfestivalen i Kea i Hellas i 2011. Den foregår i havgapet utenfor Røst i Lofoten og omhandler legendene om Lofotens Atlantis, alveøya Utrøst som åpenbarer seg for fiskere i nød.

Jeg skal også forsøke meg på min aller første historie på tysk som en del av line-upen under parolen Tree of Stories sammen med Shereen Saifudeen (India/Dubai), Germana de Ruvo (Italia), og Heike Vigl (Italia – Syd-Tyrol). Her er et lite eksempel fra igår da jeg prøvde meg på starten av historien:

For hele programmet, se her:

Leave a Comment

------->

<-------