Zwolle Unlimited: Bittersweet

05/21/2019

Torgrim (The Tower), Tom (The Fool) & Markus (The Wanderer)

Helgen 31. mai til 2. juni går årets Zwolle Unlimited av stabelen, en ordentlig byfestival som inkorporer musikk, gateteater, vandringer og fortellerkunst. Og det er i den sistnevnte kategorien jeg kommer inn, naturligvis.

Jeg reiser til den nederlandske middelalderbyen sammen med mine brødre og kolleger i trioen 3Troubadours, nemlig Tom van Outryve fra Belgia og Markus Luukkonen fra Finland. Sammen skal vi spille vår nye forestilling ROOTS.

Jeg stiller også med en soloforestilling, nærmere bestemt Song of the Sea Raven som jeg har opptrådt med i Hellas, Italia, Danmark m.m. Forestillingen lagde jeg i 2011 og er en sammensetning av nordnorske legender om øya Utrøst, Norges svar på Atlantis. Som med ROOTS passer historiene godt inn under festivalens tema for året – Bittersøt.

I tillegg skilter festivalen med byvandringer med ulike kunstnere. Jeg deltar også her under parolen Wisdom & Beauty.

For mer informasjon, se festivalens hjemmesider.

Leave a Comment

------->

<-------