Årringer i Stein

07/08/2019

Er i rede til at træde ind i Historien? Ind i de Hul, hvor Trolmænd og Hæxe i gamle Dage fik Logi?

– Henrik Wergeland / Torgrim Mellum Stene

Robin Øverby går inn i rollen som Henrik Wergeland for fjerde år på rad. Vandreteateret Årringer i Stein, skrevet og regissert av meg og Knut Jørgen Moe er bedre enn noensinne og spilles på Akershus Festning til og med 11. august. Forestillingsdager er onsdag – søndag og tidspunktene er kl. 14 med ekstraforestillinger kl. 16 i helgene. Forestillingen varer ca. 1 time og 20 minutter.

Kjøp billetter her!

Bli med Norges første riksarkivar, landsdikteren Henrik Wergeland, på en reise gjennom festningens historie, fra Svartedauden til i dag, fra de mektigste konger og dronninger til navnløse straffanger og krigsofre. Bringer Historien oss stadig fremover?

Med seg på laget har Robin de fantastiske skuespillerne Desiree Isabel Bøgh Vaksdal, Elin Gunnarsdotter Sandvik og Elg Elgesem.

Forestillingen er et bestillingsverk av Stiftelsen Akershus Festning for Kunst og Kultur og kostymør er Anne Esbjug.

Leave a Comment

------->

<-------