Jul for store og små

11/20/2019

Julen er snart i emning! Siden varehandelen har begynt reklameringa for et par måneder siden allerede, kan vel jeg også annonsere juleprogrammet mitt.
I desember har jeg julefortellinger både for de minste og de myndige. Først ut er:
 
 
Piperens Jul

Denne forestillingen er et bestillingsverk fra Forsvarsmuseet i Oslo og hadde urpremiere i fjor. Første helga i desember (30.11 og 1.12) er det Jul på Akershus Festning og jeg spiller Piperens Jul igjen.

Forestillingen følger Piper Musehjerte, en av Christian Kvart sine militære fløytespillere som er redd for alt mulig. Han mister fløyta si og må ut på leting etter den på den igjenfrossede Oslofjorden. Det blir starten på et juleeventyr av de sjeldne hvor Piper Musehjerte må møte sin største frykt og spille som han aldri har spilt før!

Forestillingen spilles 12.00 og 14.00 på Forsvarsmuseet både lørdag 30. november og søndag 1. desember. Passer for barn fra 5 år og oppover.

Se hele programmmet for Jul på Akershus Festning her.

Nikolas

Familiefaren Nikolas er desperat. Konfrontert med et raknende ekteskap prøver han å finne den ene julegaven som kan gjøre alt godt igjen og redde ham fra en tilværelse som nyskilt 40-something på en ettroms på Bjølsen. Det er julaften. Oslo City er stengt. Mens de ubesvarte anropene tikker inn, sparker Nikolas til en tiggers pappkrus. En tigger med historier på lager.

Torgrims julefortellinger var helt magiske. Torgrim har en fantastisk innlevelsesevne og gripende skildringer som tar publikum med over landegrenser og gjennom tidsepoker. Det er umulig å ikke bli rørt av denne kunstneren/artisten. – NAV Internasjonalt

Nikolas er en julefortelling for de voksne og denne kan du høre på Fortellerkafé OsloUhørt i Oslo. Søndag 8. desember kl. 19.

Lenke til eventet finner du her

GOD JUL!

Leave a Comment

------->

<-------