Hjerter fire: Bjerkeskaug/Uvaas/Stene/Ostwald

 

BUSO

Et tilfeldig kjøkkenmøte i kontorfellesskapet Idékokeriet våren 2010 ble startskuddet på et samarbeid med to dansere og en skuespiller.

Annika Ostwald og Ida Uvaas har begge gått på LABAN i London og har en rekke produksjoner bak seg. Annika er i tillegg et rivjern av en organisator og har jobbet mye med improvisert dans, også i samarbeid med andre kunstformer. Gjennom Annika har jeg deltatt på flere samlinger hvor danseimpro møter impro fra andre kunstarter, og vi ønsker å få til et bredere satsningsfelt på crossover impro i Norge. Improvisert fortelling er noe jeg jobber med i andre fora også, bl.a. i samarbeid med mine andre medspillere Morten Minothi Kristiansen og Ylva Sjaastad.

Hilde Bjerkeskaug er skuespiller med studiebakgrunn fra Bårdar Danse- og Teaterakademi. Hun har hatt lang fartstid ved Nord-Trøndelag Teater og driver nå som frilanser i Oslo.

Og så meg da. Sammen er vi et knippe etternavn, en herlig kvartett i skjæringspunktet mellom tre kunstarter, med til nå et felles samarbeidsprosjekt. I Vesterled.

Aktuelt prosjekt:
I Vesterled