Spar tre: Tangent

 

Tangent

Eva B. Landro er mezzosopran med utdanning fra Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater i Leipzig. Hun har solisterfaring i kirkemusikalske verk av bl.a. Bach, Pergolesi, Rossini, Saint-Saëns og Ellington. I tillegg synger hun kammermusikk fra ulike land og tidsepoker. Siden 2005 har hun vært fast sanger i Det Norske Solistkor.

Margrete Moen Birkedal er utdannet pianist fra Norges Musikkhøgskole. Hun har fordypet seg spesielt i lied- og operarepertoaret, og jobber tett med flere sangere særlig i Oslo-området. Hun har bred erfaring som akkompagnatør, repetitør og kammermusiker i forskjellige besetninger, og har konserterfaring fra Norge, Sverige, Danmark, Sveits og USA.

Torgrim Mellum Stene er profesjonell forteller og holder forestillinger og workshops i inn- og utland. Han har opptrådt på flere festivaler og arrangementer, deriblant fortellerfestival i Iran, litteraturfestival i Ukraina og Fortellerfestivalen i Oslo. Fortellingene hans befinner seg ofte i grenselandet mellom det historiske og det mytiske, det tradisjonsbundne og det moderne. Torgrim har tidligere fått Statens Kunstnerstipend.

Aktuelt prosjekt:
Helgener, Sigarer og Lidenskap