From Now On Everything Will Be Different

09/24/2015

Eliza Vitri Handayani, indonesisk forfatter bosatt i Norge, lanserer sin bok From Now On Everything Will Be Different (Vagabond Press, 2015) på Eldorado Bokhandel i Oslo fredag 25. september kl. 17.00.

I den sammenheng skal jeg lese høyt fra et utdrag av boken oversatt til norsk. Eliza har tidligere utgitt noveller i Indonesia, Asia og Australia. Dette er hennes andre roman.

Eliza Vitri Handayani

Kort om boka:
Da demokratisk reform kom til Indonesia mot slutten av nittitallet, spurte landets ungdommer seg: hva betyr det å være fri? Gjennom å trekke paralleller mellom Indonesias kamp for demokrati og hovedpersonenes anstrengelser for å virkeliggjøre sine drømmer, har Eliza skrevet en bok om å frigjøre seg selv fra samfunnets forventinger, undertrykt seksualitet, og fastlåste handlingsmønstre.

I tillegg til mitt bidrag vil det også bli høytlesning på engelsk og indonesisk. Det vil bli musikkinnslag av Even Tømte og Tone Wasbak Melbye.

Det er ingen påmelding til arrangementet, alle er velkomne. Bli også med på fest etterpå!

Elizas roman vil selges for 180 kroner.

“The protagonists are complicated and full of life, a boy and a girl becoming a man and a woman, and struggling to do it with as much honesty as they can. This novel is about what it is like to come of age at the end of a revolution.” —Ruby J. Murray

“Handayani represents a new dawn of the Indonesian novel.” —Manneke Budiman

“A finely choreographed love story that shadows the larger changes and challenges of life in contemporary Indonesia. It charts the fever and the friction of a relationship, exploring conflicted identities in a complex world, where social pressures push against emerging independence and new freedoms. Sharply designed, intoxicating, reverberant.” —Nicholas Jose

Omtale av boka
Elizas nettsted
Artikkel i Jakarta Post: A less fantastic literary style

Leave a Comment

------->

<-------